Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Zár, vasalat képes leírás - Vasanyag és fém építési anyagok.tlap.hu
részletek »

Zár, vasalat - Vasanyag és fém építési anyagok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: vasanyag.tlap.hu » Zár, vasalat
Keresés
Találatok száma - 7 db
Elga Zár Kft.

Elga Zár Kft.

Zárgyártás. Termékeink között épületzárak, bútorzárak, zárvédő pajzsok, hevederzárak, egyedi zárbetétek és főkulcsos rendszerek is megtalálhatóak. Tevékenységünk másik része egyéb fémtömegcikkek gyártása, valamint alkatrészek CNC megmunkálása (főként autóiparban). Elga Zár Kft.

Elzett zárak

Elzett zárak

Bevésőzárak fa ajtókhoz, bevéső reteszzárak, másodzárak, portálzárak, acél, aluminium és PVC ajtókhoz, egyponton záró rácsavarozható zárak, többpontos bevéső zárak, épületzárak, széfzárak az Elzett-től.

Kaba Elzett zárak

Kaba Elzett zárak

Elzett zárak teljes választéka: Euro-Elzett, Kaba Elzett, Roto Elzett zárak. Import és hazai épület- és bútorzárak, vasalatok fa- és fémipari felhasználásra egyaránt. Magas biztonsági fokozatú Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) által bevizsgált bevésős és rászegzős zárak, lakatok. Zárszaküzlet Budapesten.

Menet-trend Kft. - épületvasalatok

Menet-trend Kft. - épületvasalatok

Zsanérok, pántok, zárak, ajtómegfogók, akasztók kampók mind egy helyen. Látogasson el a Budapest, IV. kerületi üzletbe, ahol a legjobb minőségű rozsdamentes termékek várják nagykereskedelmi áron. Ráadásul a regisztrált törzsvásárlók ajándékot is kapnak. A Menet-trend Kft. több mint 19 éves tapasztalatát és jelentős raktárkészletét felhasználva garantálja, hogy ki tudja elégíteni a vásárlói igényeit. Ráadásul a regisztrált törzsvevők garantált ajándékot is kapnak. Részletek és regisztráció az oldalon

Polswat  Kft. - Kovácsoltvas termékek, vasanyag

Polswat Kft. - Kovácsoltvas termékek, vasanyag

Válogasson közel 1800 minőségi, időtálló és kifinomult kovácsoltvas kapu, kerítés és kiegészítő között a Polswat webáruházban! Megtervezzük, legyártjuk és beszereljük álmai kovácsoltvas kerítését, mellyel egyedivé teheti otthonát és udvarát. Kínálatunkban egyszerű, hagyományos és modern darabokat egyaránt talál. Tekintse meg lakatos munkáinkat, gondoskodjon értékei védelméről egy ellenálló kovácsoltvas korláttal vagy kerítéssel! Nézze meg vasanyagból készült dísztárgyainkat is - lepje meg szeretteit ezek egyikével!

Zár webáruház

Zár webáruház

A Zár-Vasalás 97' Zrt. tevékenysége zárak, vasalatok nagykereskedelmi értékesítése, de szerszámok, kötőelemek, kerti szerszámok is megvásárolhatók a cég által forgalmazott mintegy 8.000 termék között. A Zár-Vasalás 97' Zrt. kiemelt forgalmazója az Elzett záraknak, hengerzár betéteknek, lakatoknak, de folyamatosan bővül az olcsó és jó minőségű import termékek köre is.

Zárbetétek

Zárbetétek

Válogasson kedvező árú, közel 730 különböző zárbetétet tartalmazó kínálatunkból, amely kiterjed szinte minden zárbetét változatra és méretre. Gombos, fogaskerekes, törésvédett, vészfunkciós, extra rövid, extra hosszú, stb.

Tuti menü