Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Vasudvar - Vidék képes leírás - Vasanyag és fém építési anyagok.tlap.hu
részletek »

Vasudvar - Vidék - Vasanyag és fém építési anyagok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: vasanyag.tlap.hu » Vasudvar - Vidék
Keresés
Találatok száma - 6 db
Kapuvár - Licskai

Kapuvár - Licskai

Kiváló minőségű építőipari termékek kedvező áron lakossági vevők és kivitelező cégek számára egyaránt. Vasanyagaink: betonacélok 5-16 mm közötti méretben 6 méteres hosszban, sima hengerhuzal tekercsben 5,5 mm, hegesztett hálók több táblaméretben: 150x150x2150x5000 mm, 4,2-es, 5-ös, 6-os, 8-as vastagságban.

Kiskunfélegyháza - R-Nagy Tüzép

Kiskunfélegyháza - R-Nagy Tüzép

Vasanyag és egyéb építőanyag forgalmazás. Az alaptól a tetőig minden szükséges építőanyag és kiegészítőik megtalálhatók a kínálatunkban. A vállalkozás beszállítói hosszú idő óta állandóak, az építő és tüzelőanyagot forgalmazó cégek közül a legnagyobbakkal állunk kapcsolatban, akiknek a márkakereskedői vagyunk.

Nyergesújfalu - Prenker

Nyergesújfalu - Prenker

A Prenker Bt. 1992-től zárak vasalatok és kisgépek forgalmazása. Főbb tevékenységi köreink: Ipari és barkács szerszámok, Elektromos kéziszerszámok, kötőelemek, Zárak, vasalatok,Csiszolástechnikai és munkavédelmi áruk Szegek-huzalok, lemezanyagok, Szálanyagok és ereszcsatornák forgalmazása, Hálók és rácsok -Netlon termékek- nagykereskedelme, Építőipari kisgépek bérbeadása.

Nyíregyháza - Trans Vídia

Nyíregyháza - Trans Vídia

A Trans Vidia Kft. tevékenysége az első időszakban vasanyag kereskedelem volt. Vásárlóink igényei alapján kezdtünk el forgalmazni építőanyagot, s később bővítettük a kínálatunkat, így ma már mindent beszerezhetnek nálunk kedves partnereink, ami egy építkezéshez szükséges. Több ezer termék található áruházainkban, vasanyagok széles választékát kínáljuk.

Pécs - Komprádor áruház

Pécs - Komprádor áruház

Vállalatunk húsz évvel ezelőtt kezdte meg működését, Pécs külvárosában. Cégünk szerszámok, vasanyagok, épületgépészeti anyagok, bádogos termékek, hegesztéstechnikai eszközök és munka- és tűzvédelmi felszerelések értékesítésével foglalkozik.Osztályainkon széles választékban kaphatók többek között munkaruhák, bakancsok, védőkesztyűk, munkavédelmi szemüvegek, csövek, csatornák, tetőfedő anyagok, csapok, ipari gépek, hegesztőgépek, fúró- és csiszológépek.

Vas Színesfém Kft - Tatabánya

Vas Színesfém Kft - Tatabánya

Vas-Színesfém Kft 1994-es megalakulása óta színesfém félgyártmányok, ipari műanyagok és nemesacélok forgalmazásával foglalkozik. Vásárlóink között tudhatjuk a győri, a mosonmagyaróvári, székesfehérvári, illetve a móri ipari park több multinacionális cégét is. Pontos és szakszerű kiszolgálás, szabászgépeken történő méretre vágás és saját gépkocsikkal történő házhoz szállítás várja a vásárlókat.

Tuti menü