Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Vasudvar - Budapest, Pest megye képes leírás - Vasanyag és fém építési anyagok.tlap.hu
részletek »

Vasudvar - Budapest, Pest megye - Vasanyag és fém építési anyagok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: vasanyag.tlap.hu » Vasudvar - Budapest, Pest megye
Keresés
Találatok száma - 9 db
Budapest - Vas Fémker Kft.

Budapest - Vas Fémker Kft.

A Vas Fémker Kft. vas- és acéltermékek, ereszcsatornák és tartozékaik kis- és nagykereskedelme az ország 6 pontján (Albertirsa, Budapest, Érd, Erdőkertes, Martonvásár, Siófok). Barkácsáruk, dróthálók, vágó és csiszolókorongok, hullámlemezek és egyéb kiegészítők értékesítése

Érd  - Vasérd Kft.

Érd - Vasérd Kft.

Vasanyag értékesítés Érden. Építési vasanyagok, betonacél és más a vasbeton készítéséhez szükséges vasanyag. Magyar vas, acéltermékek mellett az Európai Unió tagországaiból is importálunk termékeket. Vasáruk méretre vágása, valamint a vevő által kért címre történő kiszállítása.

Fót - Tímár Vasker

Fót - Tímár Vasker

Fóton indítottuk a vasanyagok kereskedelmét 1994-ben. A legnagyobb forgalmú telephely a telepeink közül. A telephelyek áruellátásának szervezése ezen a telepen történik. A legnagyobb készlet itt található az esetleges áruhiányokat saját autókkal gyorsan, rugalmasan tudjuk pótolni. Vasanyag kereskedés Fóton.

HTüzép - vasanyagok

HTüzép - vasanyagok

Vasanyagok és betonacél értékesítés a Hofstadter tüzépen. Telephelyünkön megvásárolható minden, a betonozás során szükséges vasanyag, amellyel a vasbeton elkészíthető: betonháló, betonacél (6 méteres szálakban). Áraink a mindenkori nemzetközi vasanyag árakhoz igazodnak.

Martin Metal Product Kft.

Martin Metal Product Kft.

A Martin Metal Product Kft. 2012 -ben kezdte meg a színesfém félgyártmány forgalmazását a hazai piacon. Tevékenységét anyavállalata, a Martin Metals Kereskedelmi Kft. több mint 9 éves szakmai múltja és tapasztalata alapján fejlesztette és vált rövid időn belül a hazai színesfém disztribúciós piac egyik meghatározó szereplőjévé. A kezdeti időszakban elsősorban az alumínium termékek a hengerelt, sajtolt profilok forgalmazása dominált, majd fokozatosan bővítettük termékpalettánkat. Jelenleg az alábbi termékcsoportokat forgalmazzuk: - alumínium szalagok, lemezek, profilok, csövek, rudak, huzalok, stb, - réz, sárgaréz, bronz szalagok, lemezek, profilok, csövek, rudak, huzalok, - cink (horgany), ólom, ón szalagok, lemezek, - horganyzott acéltermékek, - polikarbonát lemezek és szekezeti műanyag termékek.

Pilisvörösvár vasanyag - Hofstadter

Pilisvörösvár vasanyag - Hofstadter

A Hofstadter tüzépen megvásárolhatja az építkezéshez szükséges összes vasanyagot amely a betonozáshoz szükséges lehet: vasháló, betonacél, kötöződrót. Vasanyagok napi áron, kedvezményesen! Vasanyag értékesítés Pest megyében.

Tatabánya - Telkesgép Kft.

Tatabánya - Telkesgép Kft.

Társaságunk használt gépek, ipari berendezések széles skálájával foglalkozik 1993 óta. Például: fémmegmunkálók, ásványőrlők, hűtéssel kapcsolatos berendezések, hajtóművek, villanymotorok. Ezen kívül telephelyünkön egyéb vasanyagok is megtalálhatók.

Vasanyag - Pilisvörösvár

Vasanyag - Pilisvörösvár

Hofstadter kft önálló telephelyén várja kedves új és régi vevőt. Nálunk nagy választékban találnak vas és fém termékeket ( hegesztett hálók, horgonyzott csövek, horgonyzott lemezek, betonacélok ). A horgonyzott trapéz lemez az egyik legnépszerűbb termékünk. Nagyon praktikus, időálló. Ezeket leginkább könnyűszerkezetű épületeknél használják. Szerelésük gyors és akadálymentes. Vevőink között megtalálhatók viszonteladók, magánépítők és nem utolsó sorban a lakosság. Szolgáltatásainkba tartozik a vas és fém anyagok méretre vágása, így a házhoz szállítás is könnyebb. Ha ez utóbbi akadályba ütközne, a házhoz szállítást is megoldjuk a vevő helyett.

Vecsés - Bay-Styl

Vecsés - Bay-Styl

Építőanyag kereskedésünk legfőbb célja az, hogy kedvezményes árainkkal, a legnagyobb építőanyag gyártók akcióit és árengedményét átadva, felkészült értékesítőinkkel, szakképzett árukiadóinkkal, korszerű szállító járműveinkkel Ön építőanyag beszerzéséhez kapcsolódó igényeit, a lehetőségeket felmérve legjobban kiszolgáljuk! Vasanyag értékesítés Vecsésen

Tuti menü