Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Korrózióvédelem képes leírás - Vasanyag és fém építési anyagok.tlap.hu
részletek »

Korrózióvédelem - Vasanyag és fém építési anyagok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: vasanyag.tlap.hu » Korrózióvédelem
Keresés
Találatok száma - 6 db
Calsom Corol Kft

Calsom Corol Kft

Az acélszerkezeteket óvni kell az időjárás hosszabb távú hatásaitól. Különösen a nedvesség és a levegő együttesen képes komoly károsodásokat okozni, melyek először felületi károsodásként, később szerkezeti károsodásként lépnek fel. Amikor bármilyen vas, acél szerkezetet építünk, akkor az elkészülte után azonnal bevonattal megvédjük a korróziótól, vagyis lefestjük. Egy nagyobb szerkezetnél, például híd, csarnokszerkezet, lámpa oszlopok picit más festékeket használunk, ezek az ipari festékek. A Calsom Corol Kft korrózióvédelmi, ipari festékek teljes palettáját kínálja, komoly referenciákkal rendelkezik az ipari festésben.

Dr Németh - Korrózió

Dr Németh - Korrózió

Dr Németh György főiskolai docens anyaga a korrózióról. Hasznos olvasmány a témában érdekelteknek. Korrózió, korrózióvédelem, korrózióvédelmi anyagok ismertetése, és korrózióvédelmi technológiák bemutatása.

Felületkémia

Felületkémia

Korrózióvédelmi anyagok értéesítése.Vízoldható korrózióvédő szerek, Emulziós korrózióvédő-olajok, Nem vízoldható korrózióvédő szerek, Vízkiszorító és korrózióvédő anyagok a vasanyagok védelmének biztosításához.

FT-Triász Kft.

FT-Triász Kft.

Az FT-Triász Kft fő tevékenységi köre a korrózióvédelem. TÜV tanúsítványunk feljogosítja a céget tartályok szivárgásvizsgálatára, tisztítására és időszakos vizsgálatára is a korrózióvédelmi tevékenységünk mellett. Az FT-Triász Kft rendelkezik felelősségbiztosítással, az eszközök vonatkozásában.

Practilub

Practilub

Korrózióvédelmi kenőanyagok. A Klüber cég több évtizede gyártja speciális kenőanyagait. 27 leányvállalattal, 14 termelőüzemmel és 1470 munkatárssal a kenéstechnika minden területén partnerek tudnak lenni. Korrózióvédelmi bevonatok

Wikipedia - Korrozió

Wikipedia - Korrozió

A korrózió leírása a Wikipédián. Korróziónak nevezzük elsősorban azokat a kémiai reakciókat, melyek során a fémek felületéről kiinduló és a fémek belseje felé haladó kémiai vagy elektrokémiai változások során az adott fémfelület roncsolódik.

Tuti menü