Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kerítés, kapu képes leírás - Vasanyag és fém építési anyagok.tlap.hu
részletek »

Kerítés, kapu - Vasanyag és fém építési anyagok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: vasanyag.tlap.hu » Kerítés, kapu
Keresés
Találatok száma - 13 db
Ajtórácsok egyedi rendelésre is

Ajtórácsok egyedi rendelésre is

Ferr- And Szer Bt. budapesti cég, melyet a XVII. kerületben lehet elérni személyesen. Kapuk, ajtórácsok és számos lakatos munkák is egyaránt a cég profiljához tartoznak, a zárakkal kapcsolatos munkafolyamatokkal egyetemben. A cég garanciálisan vállalja a munkákat, melyekre akár a weblapjukon keresztül is van mód ajánlat kérésre, vagy érdeklődésre. A honlapon referencia és leírás is található, melyet az érdeklődő megtekinthet, és az elérhetőségek alapján is felveheti a mesteremberekkel a kapcsolatot.

Egyedi kovácsoltvas

Egyedi kovácsoltvas

Kézzel készült hagyományőrző kovácsoltvas termékek Ábrahám Lajos Aranykoszorús díszkovács mester keze által. Termékeinket tüzihorgannyal kezeljük, így teljes mértékben időtállóak, rozsdamentesek. Tekintse meg weboldalunkat és keressen fel, ha ön egyedi és minőségi terméket szeretne. Főleg kerítések, kapuk, korlátok, ablakrácsok készítésével foglalkozunk, de vállalunk egyéb más kovács munkát is.

Eleven Mester Kovács Kft. - Kapuk, kerítések

Eleven Mester Kovács Kft. - Kapuk, kerítések

Rozsdamentes kovácsoltvas termékekre van szüksége, hogy otthona szemet gyönyörködtető legyen? Az Eleven Mester Kovács Kft. több évtizede foglalkozik kovácsoltvas, kézzel megmunkált kapuk, kerítések, korlátok, és egyéb fémipari termékek tervezésével és kivitelezésével. Weboldalunkon megtalálhat minden fontos információt, referenciát és elérhetőséget: rozsdamentes-kovacsoltva s.hu. Mi minden esetben ingyenes állapotfelmérést és szaktanácsadást nyújtunk Önnek az ország bármely területén. Nálunk a szerződésben rögzített ár a végleges ár. Az Európai Úniós szabványokat betarva végezzük minden egyes megrendelésünk kivitelezését s 20 éves garanciát vállalunk munkáinkra.

Keritésbolt

Keritésbolt

Kerek oszlopokra szerelt, acéldrótból készült horganyzott és műanyaggal bevont hagyományos négyzetes drótháló. 10 év átrozsdásodási garanciával. Horganyzott és műanyagbevonatos hegesztett kerítésháló Bekaclip oszlopokra szerelve.

Kerítésdrót árak

Kerítésdrót árak

Oldalunkon kerítésdrótot és azok kiegészítőit rendelheti meg. Célunk, hogy a honlapunkra látogatók azonnal lássák a kerítéséhez felhasználható anyagok típusait, méreteit és árait. Építési segédletekkel is szeretnénk segíteni a kerítés építőknek. Cégünktől ingyenes árajánlatot is kérhet. Országos kiszállítást is vállalunk.

Keritésker

Keritésker

Drótkerítés gyártás. 2 db WAFIOS gyártmányú automata gépen. A gyártás mellett megkezdtük a kerítés rendszerek értékesítését is, ehhez a tartozékokat a KRAUS német cégtől szerezzük be, akinek 2004-től kizárólagos magyarországi forgalmazói vagyunk.

Keritésrendszerek

Keritésrendszerek

Tekercses és táblás kerítések. Tekercses kerítés hálóink a minőség mellett a kedvező árat képviselik. A ponthegesztett acél hálók szinterezve kerülnek forgalomba a hosszú élettartam biztosítása érdekében. Táblás kerítéseink front és oldalkerítésnek egyaránt megfelel. Könnyen szerelhető, szállítható

Kerítésrendszerek Kft.

Kerítésrendszerek Kft.

Cégünk játszóterek, parkok, családi házak, ipari ingatlanok és közintézmények védelméhez kínál különböző kerítésrendszereket. A klasszikusoktól egészen az exkluzív, modern típusokig, minden kerítést megtalál nálunk. Hogy az adott épülethez, illetve a környezethez a legmegfelelőbb rendszert tudja kialakítani, többféle színből, formából és anyagból is válogathat. Minden utcai kerítésünk a gyártástechnológiájának és a minőségi alkatrészeinek köszönhetően kiváló minőségű, jól működő és hosszú élettartamú. Ráadásul a kiválasztott díszkerítés mellé a megfelelő kaput is megvásárolhatja áruházunkban. 1173. Budapest, Csabai út 7.

Kerítésrendszerek Kft. (Budapest)

Kerítésrendszerek Kft. (Budapest)

Bejárati kapuk utcafrontra, lakóházak, parkok, ipari létesítmények számára, akár speciális védelemmel is. A bejaratikapu.hu igyekszik mindenki igényét kielégíteni, hogy bármilyen lakóház, iparterület vagy egyéb ingatlan stílusához megtalálják a legmegfelelőbb kaput. A lakossági tolókapukat elsősorban családi házak, kertek és kisebb társasházak járműbehajtójához ajánljuk, mivel ezek általában napi 5-10 nyitás-zárás esetén jelentenek megbízható megoldást. Az ipari jellegű kapuink, ennél intenzívebb használatra lettek kifejlesztve.

Hirdetés
Kovácsoltvas kerítés gyártása egyedi kivitelben

Kovácsoltvas kerítés gyártása egyedi kivitelben

Az akácból, kőrisből, vörös- vagy borovi fenyőből készült fakerítés egyik legfőbb előnye a természetes hatás, a kovácsoltvas kerítés a kifinomult elegancia benyomását kelti, a korunk kihívásaira szabott modern WPC kerítés pedig nemcsak esztétikus, hanem roppant időtálló is. Bármilyen elképzelése is legyen, mi garantáljuk, hogy a minőségi anyaghasználat és a kiemelkedő szakértelem nem emeli az egekbe a kerítés árakat. Merítsen ihletet galériánkból, tűzdelje meg egyedi elképzeléseivel, és kérjen ajánlatot online!

Rozsdamentes korlát gyártása jó áron

Rozsdamentes korlát gyártása jó áron

Üveggel és fával is kombinálható, egyedi tervezésű korlátot, fémszerkezetet, üvegfalakat képzelt el otthonába, üzletébe? Tartós és dekoratív kültéri, beltéri fémkorlátokat, valamint rozsdamentes és üvegkorlátokat gyártunk. Ehhez itthon mi értünk a legjobban. Csiszoljuk, lefestjük és végül össze is szereljük az Ön kényelme érdekében. Felújításban gondolkodik? A kisföldalatti rézmunkái a mi kezünk által keltek új életre. Várjuk hívását, hogy Önnek is bebizonyíthassuk szakértelmünket! Kérjen ajánlatot online még ma!

Starset Kft. - Elektromos kapu, garázskapuk

Starset Kft. - Elektromos kapu, garázskapuk

Egy garázskapu a biztonság mellett komoly esztétikai értéket is képvisel, alapjaiban határozza meg az egész garázs képét. Éppen ezért fontos, hogy a legmagasabb minőséget válassza. Cégünk nemcsak a garázskapu beszerelését végzi el az ország bármely pontján, a kapukat magunk készítjük, így a lehető legkedvezőbb áron tudjuk kínálni termékeinket. Mindezt úgy, hogy a gyártás során csakis strapabíró, magas színvonalú anyagokat használunk. Kínálatunkban számos elektromos kapu mozgató is szerepel. Kérdés esetén hívjon bizalommal.

Tolnay Vasanyag

Tolnay Vasanyag

Kapu webáruház. Az áruházban kiválasztott és megrendelt kaputechnikai termékeket 2 - 3 munkanapon belül leszállítjuk munkaidőben 8-17 óra között. A szállítás postán vagy egy a Roller Gate Kft által választott futárszolgálaton keresztül történik, és a kaputechnikai kiegészítőkre vonatkozik.

Tuti menü