Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Vasanyag és fém építési anyagok linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Tetőszigetelés - Zárbetétek [6. oldal]
részletek »

Vasanyag és fém építési anyagok képes leírás: Tetőszigetelés - Zárbetétek [6. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: vasanyag.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 100 db
Tetőszigetelés Faga-BAU Kft.

Tetőszigetelés Faga-BAU Kft.

Elsősorban lapostető szigeteléssel - úgynevezett bitumenes szigeteléssel foglalkozunk. Ez cégünk legfontosabb profilja. Minden ezzel kapcsolatos, és kiegészítő munkálatokat elvégzünk, méghozzá korrekt áron, rövid idő alatt, garanciával. Nálunk az ügyfél az első. Tekintse meg weboldalunkat, portfóliónkat, és kérdezzen.

Tolnay Vasanyag

Tolnay Vasanyag

Kapu webáruház. Az áruházban kiválasztott és megrendelt kaputechnikai termékeket 2 - 3 munkanapon belül leszállítjuk munkaidőben 8-17 óra között. A szállítás postán vagy egy a Roller Gate Kft által választott futárszolgálaton keresztül történik, és a kaputechnikai kiegészítőkre vonatkozik.

Tótok Kft. - monolit vasbeton

Tótok Kft. - monolit vasbeton

Cégünk több mint egy évtizedes gyakorlattal rendelkezik mind a mély mind a magasépítés területén. Cégünk fő tevékenységi köre az utóbbi 5 évben a monolit vasbeton szerkezetek építése . Jelentős szerkezetépítési munkákat végeztünk és végzünk, mind a mély és mind a magasépítés területén. Főbb tevékenységeink: egy létesítmény generál vállalkozásban történő tervezése, szervezése, kivitelezése. A cégünknél több diplomás mérnök és technikus dolgozik, a brigádvezetők is jól képzett szakmunkások. Kiterjedt és megbízható alvállalkozói partnerkapcsolattal rendelkezünk a szakipari munkák magas szintű kivitelezésére.

Trendix csavar webáruház

Trendix csavar webáruház

Minden, ami csavar! Térjen be hozzánk és nálunk mindent megtalál, amit a csavarokról tudni érdemes. A rögzítéssel kapcsolatos bármilyen megoldással is állunk rendelkezésére. Kézi és gépi szerszámokban is otthon vagyunk! Amennyiben villanyszereléssel foglalkozik, vagy csak hobbiból barkácsolgat otthon, akkor minden képen itt a helye nálunk, örömmel segítünk. Hatalmas választékkal próbálunk a vásárlók kedvében járni. Érdemes ellátogatni weboldalunkra is, ahol sok hasznos információval szolgálunk. Itt találhatóak Akciós ajánlataink is. Lehetőség van online rendelés leadására is, amelyet csomagküldéssel vagy kiszállítással juttatunk el Önhöz.

Tűzgátló acél ajtó

Tűzgátló acél ajtó

Biztonsági, MABISZ minősített lakásbejárati ajtó T30 (30 perces tűzgátlással) acélkeret szerkezet PVC fólia borítással. Lakásbejárati ajtó, optikai kitekintővel, 52 mm vastagságban a Bói Kft forgalmazásában. Acél és más fém biztonsági bejárati ajtók forgalmazása.

V-Industria Metal Kft.

V-Industria Metal Kft.

V-Industria Metal Kft. vas és színesfém valamint egyéb hulladék felvásárlása.Telephelyünk a Kisbérről kivezető Vérteskethelyi úton, a volt vágóhíd helyén található. Versenyképes árakkal várjuk már meglévő és jövőbeli ügyfeleinket, melyeket a mindenkori LME világpiaci áraihoz igazítunk.

Vas Színesfém Kft - Tatabánya

Vas Színesfém Kft - Tatabánya

Vas-Színesfém Kft 1994-es megalakulása óta színesfém félgyártmányok, ipari műanyagok és nemesacélok forgalmazásával foglalkozik. Vásárlóink között tudhatjuk a győri, a mosonmagyaróvári, székesfehérvári, illetve a móri ipari park több multinacionális cégét is. Pontos és szakszerű kiszolgálás, szabászgépeken történő méretre vágás és saját gépkocsikkal történő házhoz szállítás várja a vásárlókat.

Vasanyag - Pilisvörösvár

Vasanyag - Pilisvörösvár

Hofstadter kft önálló telephelyén várja kedves új és régi vevőt. Nálunk nagy választékban találnak vas és fém termékeket ( hegesztett hálók, horgonyzott csövek, horgonyzott lemezek, betonacélok ). A horgonyzott trapéz lemez az egyik legnépszerűbb termékünk. Nagyon praktikus, időálló. Ezeket leginkább könnyűszerkezetű épületeknél használják. Szerelésük gyors és akadálymentes. Vevőink között megtalálhatók viszonteladók, magánépítők és nem utolsó sorban a lakosság. Szolgáltatásainkba tartozik a vas és fém anyagok méretre vágása, így a házhoz szállítás is könnyebb. Ha ez utóbbi akadályba ütközne, a házhoz szállítást is megoldjuk a vevő helyett.

Vasmester

Vasmester

Fém kapuk, kerítések, korlátok, gyártása, kivitelezéset. Fémfelületek festése, védőbevonatok készítése. Egyéb vasanyagból készült építőipari termékek gyártása és kivitelezése, beépítése. Forduljon hozzánk bizalommal, ha fém lépcsőre van szüksége.

Hirdetés
Vecsés - Bay-Styl

Vecsés - Bay-Styl

Építőanyag kereskedésünk legfőbb célja az, hogy kedvezményes árainkkal, a legnagyobb építőanyag gyártók akcióit és árengedményét átadva, felkészült értékesítőinkkel, szakképzett árukiadóinkkal, korszerű szállító járműveinkkel Ön építőanyag beszerzéséhez kapcsolódó igényeit, a lehetőségeket felmérve legjobban kiszolgáljuk! Vasanyag értékesítés Vecsésen

VTS Kft.

VTS Kft.

VTS Kft. Kötőelem- és Csavargyártás hidegsajtolással és hidegfolyatással készült termékek gyártása. Termékeink: Csavarok, anyák, alátétek, szegecsek, csapok, csapszegek, furatos csapszegek, ajtótartó csapok, kisebb méretű tengelyek, különböző kötőelemek, bilincsek és egyéb termékek.

Weinberg93

Weinberg93

Épület acélszerkezet gyártás, csarnok vázszerkezetek gyártása, lakatosszerkezetek gyártása, egyedi acélszerkezetek gyártása és kivitelezése. Acélszerkezet felületkezelés, szemcseszórás, festés, vékony és vastaglemez megmunkálás, acélszerkezet összeállítás, hegesztés.

Wikipedia - Korrozió

Wikipedia - Korrozió

A korrózió leírása a Wikipédián. Korróziónak nevezzük elsősorban azokat a kémiai reakciókat, melyek során a fémek felületéről kiinduló és a fémek belseje felé haladó kémiai vagy elektrokémiai változások során az adott fémfelület roncsolódik.

Zár webáruház

Zár webáruház

A Zár-Vasalás 97' Zrt. tevékenysége zárak, vasalatok nagykereskedelmi értékesítése, de szerszámok, kötőelemek, kerti szerszámok is megvásárolhatók a cég által forgalmazott mintegy 8.000 termék között. A Zár-Vasalás 97' Zrt. kiemelt forgalmazója az Elzett záraknak, hengerzár betéteknek, lakatoknak, de folyamatosan bővül az olcsó és jó minőségű import termékek köre is.

Zárbetétek

Zárbetétek

Válogasson kedvező árú, közel 730 különböző zárbetétet tartalmazó kínálatunkból, amely kiterjed szinte minden zárbetét változatra és méretre. Gombos, fogaskerekes, törésvédett, vészfunkciós, extra rövid, extra hosszú, stb.

Tuti menü