Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Vasanyag és fém építési anyagok linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Futura - Kiskunfélegyháza [3. oldal]
részletek »

Vasanyag és fém építési anyagok képes leírás: Futura - Kiskunfélegyháza [3. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: vasanyag.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 100 db
Futura fémstúdió

Futura fémstúdió

A Futura fémstúdió fő profilja a korlát gyártás, amely mellett egyéb fémszerkezetet megtervezését és kivitelezését is vállaljuk egyedi igények szerint. Standard és rozsdamentes korlát gyártás, fémszerkezet gyártás egyedileg és régi fémtárgyak, fémbútorok felújítása szakértelemmel.

Hofstadter - Alu-Fa ablak

Hofstadter - Alu-Fa ablak

Alu-Fa kombinációjú nyílászárók gyártása és forgalmazása. A Hofstädter cégcsoport nyílászárók gyártásával, építőanyag értékesítéssel és építőipari kivitelezéssel foglalkozik. A fa és műanyag nyílászárók gyártására 1990-ben alapított Hofstädter Kft. családi vállalkozás.

Holecz Kft.

Holecz Kft.

Tevékenységünk az épület és díszműlakatos munka. Kerítések; kapuk; lépcsők; fémkorlátok; biztonsági rácsok; portálok; télikertek; előtetők valamint még számos, a szakmához kapcsolódó termékek gyártását, beépítését vállalja. Korszerű technológiák felhasználása mellett hagyományos kivitelezéssel is.

HTüzép - vasanyagok

HTüzép - vasanyagok

Vasanyagok és betonacél értékesítés a Hofstadter tüzépen. Telephelyünkön megvásárolható minden, a betonozás során szükséges vasanyag, amellyel a vasbeton elkészíthető: betonháló, betonacél (6 méteres szálakban). Áraink a mindenkori nemzetközi vasanyag árakhoz igazodnak.

Imbusz Trade kft.

Imbusz Trade kft.

Az Imbusz Trade kft. által forgalmazott termékek közé tartozik az anyák, menetesszár toldó, menetes szár 4.8 és 8.8, az alátétek, metrikus csavar, korongok, vasúti kapcsolószerek, talicska és a gipszkarton csavarok

Inox acél korlátok kültérre, beltérre

Inox acél korlátok kültérre, beltérre

Minőségi rozsdamentes korlátok díjtalan helyszíni felméréssel az egész országban. Tegye otthonosabbá és biztonságosabbá lakását mutatós és tartós termékeinkkel, melyekre 25 év garanciát vállalunk! Első osztályú pálcás-, sodrony- és üvegkorlátainkat felkészült szakembereink szerelik fel otthonába. Az erkélyét is stílusosabbá tenné? Időjárásálló terasz korlátaink több féle kialakítással is rendelhetők, így bármilyen építészeti megoldással remekül harmonizálnak. Tekintse meg korábbi munkáinkat, keressen minket még ma!

Jenei fém ajtó

Jenei fém ajtó

A Jenei kft által forgalmazott Novoferm beltéri ajtók sokféle felhasználási területen ideális megoldást nyújtanak. Az acélból készült ajtók öt különböző típusát kínáljuk mutatós színes és famintás bevonatok széles skálájával. Válassza ki az igényének és a célnak leginkább megfelelő fém beltéri ajtót.

Kaba Elzett zárak

Kaba Elzett zárak

Elzett zárak teljes választéka: Euro-Elzett, Kaba Elzett, Roto Elzett zárak. Import és hazai épület- és bútorzárak, vasalatok fa- és fémipari felhasználásra egyaránt. Magas biztonsági fokozatú Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) által bevizsgált bevésős és rászegzős zárak, lakatok. Zárszaküzlet Budapesten.

Kapuvár - Licskai

Kapuvár - Licskai

Kiváló minőségű építőipari termékek kedvező áron lakossági vevők és kivitelező cégek számára egyaránt. Vasanyagaink: betonacélok 5-16 mm közötti méretben 6 méteres hosszban, sima hengerhuzal tekercsben 5,5 mm, hegesztett hálók több táblaméretben: 150x150x2150x5000 mm, 4,2-es, 5-ös, 6-os, 8-as vastagságban.

Hirdetés
Keritésbolt

Keritésbolt

Kerek oszlopokra szerelt, acéldrótból készült horganyzott és műanyaggal bevont hagyományos négyzetes drótháló. 10 év átrozsdásodási garanciával. Horganyzott és műanyagbevonatos hegesztett kerítésháló Bekaclip oszlopokra szerelve.

Kerítésdrót árak

Kerítésdrót árak

Oldalunkon kerítésdrótot és azok kiegészítőit rendelheti meg. Célunk, hogy a honlapunkra látogatók azonnal lássák a kerítéséhez felhasználható anyagok típusait, méreteit és árait. Építési segédletekkel is szeretnénk segíteni a kerítés építőknek. Cégünktől ingyenes árajánlatot is kérhet. Országos kiszállítást is vállalunk.

Keritésker

Keritésker

Drótkerítés gyártás. 2 db WAFIOS gyártmányú automata gépen. A gyártás mellett megkezdtük a kerítés rendszerek értékesítését is, ehhez a tartozékokat a KRAUS német cégtől szerezzük be, akinek 2004-től kizárólagos magyarországi forgalmazói vagyunk.

Keritésrendszerek

Keritésrendszerek

Tekercses és táblás kerítések. Tekercses kerítés hálóink a minőség mellett a kedvező árat képviselik. A ponthegesztett acél hálók szinterezve kerülnek forgalomba a hosszú élettartam biztosítása érdekében. Táblás kerítéseink front és oldalkerítésnek egyaránt megfelel. Könnyen szerelhető, szállítható

Kerítésrendszerek Kft.

Kerítésrendszerek Kft.

Cégünk játszóterek, parkok, családi házak, ipari ingatlanok és közintézmények védelméhez kínál különböző kerítésrendszereket. A klasszikusoktól egészen az exkluzív, modern típusokig, minden kerítést megtalál nálunk. Hogy az adott épülethez, illetve a környezethez a legmegfelelőbb rendszert tudja kialakítani, többféle színből, formából és anyagból is válogathat. Minden utcai kerítésünk a gyártástechnológiájának és a minőségi alkatrészeinek köszönhetően kiváló minőségű, jól működő és hosszú élettartamú. Ráadásul a kiválasztott díszkerítés mellé a megfelelő kaput is megvásárolhatja áruházunkban. 1173. Budapest, Csabai út 7.

Kerítésrendszerek Kft. (Budapest)

Kerítésrendszerek Kft. (Budapest)

Bejárati kapuk utcafrontra, lakóházak, parkok, ipari létesítmények számára, akár speciális védelemmel is. A bejaratikapu.hu igyekszik mindenki igényét kielégíteni, hogy bármilyen lakóház, iparterület vagy egyéb ingatlan stílusához megtalálják a legmegfelelőbb kaput. A lakossági tolókapukat elsősorban családi házak, kertek és kisebb társasházak járműbehajtójához ajánljuk, mivel ezek általában napi 5-10 nyitás-zárás esetén jelentenek megbízható megoldást. Az ipari jellegű kapuink, ennél intenzívebb használatra lettek kifejlesztve.

Kész Építő Zrt.

Kész Építő Zrt.

A Kész Építő és Szerelő Zrt. a magyarországi építési piac egyik meghatározó társasága. . A legváltozatosabb referenciák fémjelzik munkánkat a magán és az intézményi beruházások terén. Mély- és magasépítés: kereskedelmi és ipari csarnokrendszerek, technológiai szerkezetek, középületek, sportlétesítmények, lakóépületek generálkivitelezése; műemlék-felújítás; közműépítés.

Kiskunfélegyháza - R-Nagy Tüzép

Kiskunfélegyháza - R-Nagy Tüzép

Vasanyag és egyéb építőanyag forgalmazás. Az alaptól a tetőig minden szükséges építőanyag és kiegészítőik megtalálhatók a kínálatunkban. A vállalkozás beszállítói hosszú idő óta állandóak, az építő és tüzelőanyagot forgalmazó cégek közül a legnagyobbakkal állunk kapcsolatban, akiknek a márkakereskedői vagyunk.

Tuti menü