Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Vasanyag és fém építési anyagok linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Vasanyag és fém építési anyagok képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: vasanyag.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 100 db
Ajtó-ablak Centrum

Ajtó-ablak Centrum

Premier alu-műanyag nyílászárók forgalmazása. A Premier Alu-line ablakcsalád minden egyes darabja egy-egy rendkívül elegáns és az igényekhez teljes mértékben alkalmazkodó mestermű, melyeket Schüco vagy Wicona profilrendszerekből készülnek. Alumínium ablak kereskedelem.

Ajtórácsok egyedi rendelésre is

Ajtórácsok egyedi rendelésre is

Ferr- And Szer Bt. budapesti cég, melyet a XVII. kerületben lehet elérni személyesen. Kapuk, ajtórácsok és számos lakatos munkák is egyaránt a cég profiljához tartoznak, a zárakkal kapcsolatos munkafolyamatokkal egyetemben. A cég garanciálisan vállalja a munkákat, melyekre akár a weblapjukon keresztül is van mód ajánlat kérésre, vagy érdeklődésre. A honlapon referencia és leírás is található, melyet az érdeklődő megtekinthet, és az elérhetőségek alapján is felveheti a mesteremberekkel a kapcsolatot.

Albacsavar

Albacsavar

Tevékenységi körünk a kötőelem és barkács kiskereskedelem, szerszám, és a munkavédelmi termékek forgalmazása. Kötőelemek metrikus csavarok, famenetű csavarok, lemezcsavarok csavarok, collmenetes csavarok, tokrögzíző csavarok.

Alu ablak - Bói Kft.

Alu ablak - Bói Kft.

Bói Kft, nyílászáró szaküzlet. A fenstherm alumínium nyílászárók értékesítése.Hőszigetelt ablakrendszer 60 mm-es beépítési mélységgel, akadálymentes közlekedést lehetővé tevő megoldás terasz és balkonajtóknál, bukó-nyíló és középen felnyíló változatokban is.

ALU-KOR Kft.

ALU-KOR Kft.

Fémhulladék gyűjtése és értékesítése. Fémhulladékok átvétele: vasanyagok, acél, réz és más fémanyagok átvétele. bontott kábel , ötvözetlen /burkoló lemez, sín/, nyomdaipari lemez, légvezeték, ötvözött lemez /festetlen átvétele magas áron.

Aluminium ablak - Atrium-Batta

Aluminium ablak - Atrium-Batta

Az Atrium-Batta Kft.fő profilja az exkluzív alumínium nyílászárók értékesítése. Aluminium ablakok, bejárati ajtók, előtetők, portálok, függönyfalak valamint alu-fa, műanyag és fa nyílászárók és árnyékolástechnika értékesítése.

Alumínium ajtó

Alumínium ajtó

Az alumínium ideális anyag a bejárati ajtók készítéséhez: nem vetemedik, mérettartó, hosszú élettartalmú, minimális karbantartást igényel, jó hőszigetelésű és exluzív megjelenésű. Az Atrium-Batta Százhalombattai bemutatótermében megtekintheti az aluminium bejárati ajtó kínálatukat.

Aluraster Kft.

Aluraster Kft.

Aluraster Kft - rozsdamentes króm korlátok exkluzív családi házak, irodaházak, társasházak bel- és kültereire. Gyártunk bel- és kültéri korlátokat szálcsiszolt vagy fényes kivitelben, üveg betétekkel is. Az elkészített korlátot a helyszínre szállítjuk, ahol szakembereink összeállítják, rögzítik, tisztítják és készre csiszolják

ArcelorMittal Construction

ArcelorMittal Construction

Az ArcelorMittal Construction Hungary Kft. az ArcelorMittal nemzetközi cégcsoport tagja, amely finomacéllemezből építőipari termékeket és épületrendszereket fejleszt, gyárt és forgalmaz a mindenkori európai és magyar piaci igényeknek.

Hirdetés
Ász Bau lépcsők, korlátok

Ász Bau lépcsők, korlátok

Cégünk kerítésekkel, rozsdamentes acél korláttal, lépcsőkkel, lépcsőfeljáróval, illetve drót kerítéssel, azok gyártásával és kiépítésével foglalkozik Ausztriában és Magyarországon egyaránt. Referenciáink alatt található kerítés elemek, toló kapuk, építés közbeni képeink. Egyedi megoldások tervezését és kivitelezését is vállaljuk. Perforált lemez, aluminium, kovácsoltvas és acél megoldások minőségben garanciával.

Átrium Batta Kft - alu ajtótokok

Átrium Batta Kft - alu ajtótokok

Korszerű fém biztonsági ajtók. Profi fém biztonsági ajtók értékesítése. Biztonsági ajtó megjelenése: Famintás erezetű festés, tömörfa akusztika, klasszikus kazettás ajtólap. Zárbetét: 2db törés, maghúzás és fúrás elleni védelemmel ellátva + 1db csak belülről működtethető biztonsági retesz.

Babinszki Csavar

Babinszki Csavar

A Babinszki Csavar tevékenységi köre a csavar-kötőelem, rögzítés- és csiszolástechnika nagykereskedelem. Partnereink döntő többségben viszonteladók, építőipari és gyártó cégek.Cégünkre versenyképes ár, kiváló minőség, nagy választék, gyors, precíz, pontos kiszolgálás és szállítás jellemző.

Beck tetőszerviz

Beck tetőszerviz

Fém tetőfedő anyagok bemutatása. Felületkezelés szerint léteznek kőzuzalékos és csupasz felületűek. A kőzuzalékos akusztikai védelmet és hócsúszásmentességet is ad (tetőtér beépítésénél ez javasolt). Egyes gyártók (Gerard) a mohásodás elkerülése érdekében gombaölő adalékos bevonatot is alkalmaznak. Számos gyártó megtalálható a piacon: Armat, Gerard, Ruukki, Lindab

Budapest - Vas Fémker Kft.

Budapest - Vas Fémker Kft.

A Vas Fémker Kft. vas- és acéltermékek, ereszcsatornák és tartozékaik kis- és nagykereskedelme az ország 6 pontján (Albertirsa, Budapest, Érd, Erdőkertes, Martonvásár, Siófok). Barkácsáruk, dróthálók, vágó és csiszolókorongok, hullámlemezek és egyéb kiegészítők értékesítése

Calsom Corol Kft

Calsom Corol Kft

Az acélszerkezeteket óvni kell az időjárás hosszabb távú hatásaitól. Különösen a nedvesség és a levegő együttesen képes komoly károsodásokat okozni, melyek először felületi károsodásként, később szerkezeti károsodásként lépnek fel. Amikor bármilyen vas, acél szerkezetet építünk, akkor az elkészülte után azonnal bevonattal megvédjük a korróziótól, vagyis lefestjük. Egy nagyobb szerkezetnél, például híd, csarnokszerkezet, lámpa oszlopok picit más festékeket használunk, ezek az ipari festékek. A Calsom Corol Kft korrózióvédelmi, ipari festékek teljes palettáját kínálja, komoly referenciákkal rendelkezik az ipari festésben.

Csavar és Húzottárú Zrt.

Csavar és Húzottárú Zrt.

A Csavar és Húzottárú Zrt. fő gyártási programja a kohászati félgyártmányok tartoznak, húzott rúdacélok, hántolt rúdacélok, köszörült rúdacélok. Húzott huzaltermékek, hántolt huzalok és hőkezelés. Hidegen és melegen sajtolt csavarok és anyák, Vasúti, bányaipari kötőelemek és kapcsolószerkezetek,

Csavarda Kft.

Csavarda Kft.

A Csavarda Bt. 1994. januárjában alakult. Naponta sokszázezer árucikkel látjuk el több száz partnerünket. Nagykereskedelmi tevékenységet folytatunk: csavarboltok, barkácsboltok igényeit elégítjük ki különféle kötőelemekből.

Tuti menü