Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fémhulladék, bontás képes leírás - Vasanyag és fém építési anyagok.tlap.hu
részletek »

Fémhulladék, bontás - Vasanyag és fém építési anyagok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: vasanyag.tlap.hu » Fémhulladék, bontás
Keresés
Találatok száma - 5 db
ALU-KOR Kft.

ALU-KOR Kft.

Fémhulladék gyűjtése és értékesítése. Fémhulladékok átvétele: vasanyagok, acél, réz és más fémanyagok átvétele. bontott kábel , ötvözetlen /burkoló lemez, sín/, nyomdaipari lemez, légvezeték, ötvözött lemez /festetlen átvétele magas áron.

Dóri Metál Kft.

Dóri Metál Kft.

Fémszerkezetek bontása, ezen belül csarnokok, fém szerkezetes építmények, gyártósorok, elavult fűtésrendszerek, kazánházak, gazdaságosan fel nem újítható rendszerek teljes, vagy részleges eltávolítása. Épületek kézi-gépi, külső-belső bontása. Az elbontott acél és egyéb hulladékokat felvásároljuk, szerződött partnerünkhöz szállítjuk, igény szerint hivatalos befogadó nyilatkozatot készítünk!

Metalex 2001 Kft. - Színesfém hulladék feldolgozó

Metalex 2001 Kft. - Színesfém hulladék feldolgozó

Színesfém hulladékok feldolgozása profi módon a Metalex 2001 Kft. jóvoltából. Magyarország egyik piacvezető cége a hulladékfeldolgozás terén. Évente 10-12000 tonna fémhulladékot, valamint 2000 tonna kábelhulladékot dolgoznak fel. Komolyan veszik a környezetvédelmet, ISO 9001 és ISO 14001 tanúsítvánnyal is rendelkeznek. Az ott dolgozók minden tagja szakmai tapasztalattal rendelkezik, minőségi munkát végez. Két telephellyel rendelkeznek, összesen 19000 négyzetméternyi területen. A telephelyek Csepelen találhatóak.

Sofém

Sofém

A Sofém Kft. fémhulladékok felvásárlása, feldolgozása és a feldolgozott hulladékok értékesítése A Kft. saját iparvágánnyal, önrakodós tehergépkocsikkal, nagyteljesítményű rakodógépekkel és hulladék-feldolgozó gépekkel rendelkezik. Magas felvásárlási árainak köszönhetően a lakossági vas- és színesfém hulladékok nagy forgalmú átvevőhelye. A Kft. vállalja gyárak, gépek, berendezések, acélszerkezetű épületek és vasszerkezetek bontását.

V-Industria Metal Kft.

V-Industria Metal Kft.

V-Industria Metal Kft. vas és színesfém valamint egyéb hulladék felvásárlása.Telephelyünk a Kisbérről kivezető Vérteskethelyi úton, a volt vágóhíd helyén található. Versenyképes árakkal várjuk már meglévő és jövőbeli ügyfeleinket, melyeket a mindenkori LME világpiaci áraihoz igazítunk.

Tuti menü