Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fém tetőanyagok képes leírás - Vasanyag és fém építési anyagok.tlap.hu
részletek »

Fém tetőanyagok - Vasanyag és fém építési anyagok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: vasanyag.tlap.hu » Fém tetőanyagok
Keresés
Találatok száma - 6 db
ArcelorMittal Construction

ArcelorMittal Construction

Az ArcelorMittal Construction Hungary Kft. az ArcelorMittal nemzetközi cégcsoport tagja, amely finomacéllemezből építőipari termékeket és épületrendszereket fejleszt, gyárt és forgalmaz a mindenkori európai és magyar piaci igényeknek.

Beck tetőszerviz

Beck tetőszerviz

Fém tetőfedő anyagok bemutatása. Felületkezelés szerint léteznek kőzuzalékos és csupasz felületűek. A kőzuzalékos akusztikai védelmet és hócsúszásmentességet is ad (tetőtér beépítésénél ez javasolt). Egyes gyártók (Gerard) a mohásodás elkerülése érdekében gombaölő adalékos bevonatot is alkalmaznak. Számos gyártó megtalálható a piacon: Armat, Gerard, Ruukki, Lindab

Megaprofil

Megaprofil

Vevőink igényeinek megfelelően kínálunk profilozott trapéz acéllemezeket tető- és falborításhoz, cserepes lemezt, szendvics paneleket PUR-hab és kőzetgyapot töltettel, tető- és faltartó szelemeneket, valamint egyedi gyártású síneket és kiegészítőket csúszó rendszerű ipari kapukhoz.

Polmetál Kft.

Polmetál Kft.

A Polmetál Pruszynski Kft 2002-ben alakult lengyel-magyar vegyes vállalat. A cég a Grupa Pruszynski csoport tagja, mely Lengyelországban piacvezető a fém tetőfedőanyagok gyártásában. Elsősorban ipari és mezőgazdasági.fém tetők gyártása.

Ruukki tetők

Ruukki tetők

A Ruukki egy olyan nemzetközi cég, mely mind a 25 országban erőteljes jelenlétével meghatározza a piacot. A Ruukki szakértelme bármikor az Ön rendelkezésére áll, legyen szó fém alapanyagról, alkatrészekről, rendszerekről, vagy akár komplett megoldásokról. Fém alapú megoldások az építőiparban. Legfőbb tevékenységi körünk az ipari- és logisztikai épületek, kiskereskedelmi egységek, irodaépületek és infrastrukturális építmények tervezése és kivitelezése

Tetőszigetelés Faga-BAU Kft.

Tetőszigetelés Faga-BAU Kft.

Elsősorban lapostető szigeteléssel - úgynevezett bitumenes szigeteléssel foglalkozunk. Ez cégünk legfontosabb profilja. Minden ezzel kapcsolatos, és kiegészítő munkálatokat elvégzünk, méghozzá korrekt áron, rövid idő alatt, garanciával. Nálunk az ügyfél az első. Tekintse meg weboldalunkat, portfóliónkat, és kérdezzen.

Tuti menü