Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fém rögzítőanyagok: csavar, szeg képes leírás - Vasanyag és fém építési anyagok.tlap.hu
részletek »

Fém rögzítőanyagok: csavar, szeg - Vasanyag és fém építési anyagok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: vasanyag.tlap.hu » Fém rögzítőanyagok: csavar, szeg
Keresés
Találatok száma - 18 db
Albacsavar

Albacsavar

Tevékenységi körünk a kötőelem és barkács kiskereskedelem, szerszám, és a munkavédelmi termékek forgalmazása. Kötőelemek metrikus csavarok, famenetű csavarok, lemezcsavarok csavarok, collmenetes csavarok, tokrögzíző csavarok.

Babinszki Csavar

Babinszki Csavar

A Babinszki Csavar tevékenységi köre a csavar-kötőelem, rögzítés- és csiszolástechnika nagykereskedelem. Partnereink döntő többségben viszonteladók, építőipari és gyártó cégek.Cégünkre versenyképes ár, kiváló minőség, nagy választék, gyors, precíz, pontos kiszolgálás és szállítás jellemző.

Csavar és Húzottárú Zrt.

Csavar és Húzottárú Zrt.

A Csavar és Húzottárú Zrt. fő gyártási programja a kohászati félgyártmányok tartoznak, húzott rúdacélok, hántolt rúdacélok, köszörült rúdacélok. Húzott huzaltermékek, hántolt huzalok és hőkezelés. Hidegen és melegen sajtolt csavarok és anyák, Vasúti, bányaipari kötőelemek és kapcsolószerkezetek,

Csavarda Kft.

Csavarda Kft.

A Csavarda Bt. 1994. januárjában alakult. Naponta sokszázezer árucikkel látjuk el több száz partnerünket. Nagykereskedelmi tevékenységet folytatunk: csavarboltok, barkácsboltok igényeit elégítjük ki különféle kötőelemekből.

Csavarker Iparos Centrum - Szeged

Csavarker Iparos Centrum - Szeged

A Csavarker Iparos Centrum Szeged első kötőelem mintaboltja, mely több mint húsz évvel ezelőtt a keceli Pintér Művek csavar, kötőelem mintaboltjaként nyiitotta meg kapuit. Az ezt követő években vállalkozásunk megnyitotta a Brüsszeli krt. 16. majd a Moszkvai krt. 23. sz alatti üzleteket, mely az iparos tarsadalom teljeskörű kiszolgálására szakosodott, tehát a kötőelemek, csavar, szegecs, dübel mellett elektromos kéziszerszámok, tartozékok forgalmazásával is foglalkozik. Üzletünkben minden megtalálható, amely lefedi a rögzítéstechnika fogalmát, amely manapság már jóval több, mint a csavarok, anyák, alátétek, szegecsek számtalan vállfaja. A kötőelemek fogalomkörébe tartoznak a különféle dübelek és persze a ragasztástecnika. A cégünk által forgalmazott kötőelemek a teljesség igénye nélkül: rögzítéstechnika, kötőelemek, csavarok, csavar, anya, metrikus csavarok, lemezcsavar, facsavarok, SX dűbel, S dűbel, FU dűbel, UX dűbel, stb.

DaDiDa - csavar, vasalat, rögzítés

DaDiDa - csavar, vasalat, rögzítés

Vállalkozásunk 1998 óta működik. Minden nap hatalmas kínálattal várjuk vásárlóinkat. Árukészletünkben megtalálhatóak az építkezéshez, barkácsoláshoz, felújításhoz, szigeteléshez szükséges anyagok. Könnyű rögzítések, közepes és nehéz rögzítések, szigetelésrögzítők, csavarok, anyák, alátétek, menetes szárak, csiszolóanyagok, szerszámok, segédanyagok, bádogáruk, zárak, lakatok széles választékával várjuk régi és új vásárlóinkat. Termékkínálatunkban szerepelnek Berner, Koelner, Bálintzár Kft. és Visimpex által forgalmazott termékek.

Farmgép-Csavarház Kft.

Farmgép-Csavarház Kft.

Csavar, kötőelem, rozsdamentes csavar, saválló csavar és még sok csavartípus. Ha csavar szükséges munkájához, nálunk megtalálja. Általunk forgalmazott csavarok (csavarfej típus szerint): hatlapfejű csavar, hengeresfejű belsőkulcsnyílású csavar, fej nélküli csavar, süllyesztettfejű csavar, D fejű csavar. Egyéb csavartípusok: kapupánt csavar, ászokcsavar, szemes, gyűrűs, különböző biztonsági csavarok és rögzítő csavarok.

Fehérvár Csavar Kft.

Fehérvár Csavar Kft.

A Fehérvár Csavar Kft.alapvetően csavarok és kötőelemek kereskedésével foglalkozik. Csavarboltok, barkácsboltok, gép-szerkezet gyártó cégek és ipari vállalkozások igényeit elégítjük ki gyorsan és megbízhatóan. Széles választékban találhatóak a különböző szilárdságú és anyagminőségű csavarok, alátétek, anyák, többek között seeger gyűrűk, menetes szárak, kötélszívek- és szorítók, műanyag tiplik, fúrószárak, imbuszkulcsok, sasszegek, kárpitszegek és kézi szerszámok.

Imbusz Trade kft.

Imbusz Trade kft.

Az Imbusz Trade kft. által forgalmazott termékek közé tartozik az anyák, menetesszár toldó, menetes szár 4.8 és 8.8, az alátétek, metrikus csavar, korongok, vasúti kapcsolószerek, talicska és a gipszkarton csavarok

Hirdetés
Kötöelemek Inter-Trade Kft

Kötöelemek Inter-Trade Kft

Az Inter-Trade Kft 1989-ben alakult Tatabányán Céltevékenységünk kötőelemek, csapágyak, vágótárcsák, elektródák, szimeringek, ékszíjak, seger gyűrűk és szegek kis-, és nagykereskedelmi forgalmazása Vállalkozásunk saját üzlethelységgel rendelkezik, jelenleg 8 munkatársunk van. Saját gépjárműveinkkel partnereinknek ingyenes áru kiszállítást biztosítunk. Megszereztük az MSZ EN ISO 9001:2009 minősítést. Részletes szakmai tanácsadással állunk ügyfeleinknek rendelkezésére. Célunk a vásárlók gyors, pontos, problémamentes kiszolgálása.

Menet-trend kft. - kötőelemek

Menet-trend kft. - kötőelemek

Olcsó rozsdamentes kötőelemek, Látogasson el Magyarország első számú saválló, rozsdamentes acél kötőelem specialistájához. A kínálatában megtalálható több, mint 25 ezer féle minőségi rozsdamenetes csavar, szeg és egyéb rögzítőelem. A cég az ipari felhasználók igényeire is fel van készülve. Iparágában kiemelkedőnek számító raktárkészlettel rendelkezik, amely biztosítja a Menet-ternd-szerű gyors kiszállítást. A rozsdamentes kötőelemeken kívül vásárolhat szerszámokat, épületvasalatokat, sodronyokat, csőfittingeket, hajóvereteket és gyorscsatlakozókat is.

Necron Kft.

Necron Kft.

A Necron Kötőelemgyártó és Forgalmazó KFT. elsősorban gépipari kötőelemek gyártásával foglalkozik.Nagykereskedelmi tevékenységet folytatunk, ahol csavarboltok, barkácsboltok és csavar kereskedők igényeit elégítjük ki különféle kötőelemekből. Termékeinket 5.6, 8.8, 10.9, esetenként 12.9, valamint sav- és rozsdamentes A2-es és A4-es minőségben állítjuk elő.

Rappai Csavar Kft.

Rappai Csavar Kft.

Rappai Csavar Kft.-t forgalmazza az alábbi fém rögzítőanyagokat: ácskapocs, szelemen csavar állványrögzítő csavar, alátétek, anyák, bilincsek, csapok, drótkötélrögzítő elemek, famenetű csavarok, fischer rögzítéstechnikai rendszer, gipszkarton csavar, HILTI szalag és egyéb csavarok.

Reisser Csavar Kft.

Reisser Csavar Kft.

A Reisser Csavar Kft. a kötőelem kereskedelem terén működik. Egyes csavarfajtákból piacvezető. Ez a helyzet elsősorban kiváló minőségű termékek kínálatával, megbízható, jó szállítókészséggel. Ezen kívül képviseljük és forgalmazzuk más német gyártók termékeit, mint a Hawera cég keményfémlapkás szerszámait, a Rhodius cég vágó- és csiszolókorongjait.

Sebők Csavar kft

Sebők Csavar kft

Árukészletünk állandó, nagy mennyiségű csavar- és rögzítés-technikai áruból tevődik össze, melyet szegedi, 1800m2-es raktárunkból szolgálunk ki ügyfeleink részére országszerte. Közvetlenül a külföldi gyártóktól importáljuk a kötőelemeket: csavar, faforgácslap csavar, hatlapfejű tövig menetes csavar és még sok más terméket.

Technocar Bt. - csavar

Technocar Bt. - csavar

Csavarbolt, Technocar Trade Bt. a csavar-kötőelem specialista. Számos csavartípus forgalmazása. Anyák és anyacsavarok, metrikus csavarok, lemezcsavarok, forgácslapcsavarok, facsavarok, kötőelemek, biztosító elemek, rögzítéstechnikai elemek.Tiplik-Dűbelek-Fémdűbel

Trendix csavar webáruház

Trendix csavar webáruház

Minden, ami csavar! Térjen be hozzánk és nálunk mindent megtalál, amit a csavarokról tudni érdemes. A rögzítéssel kapcsolatos bármilyen megoldással is állunk rendelkezésére. Kézi és gépi szerszámokban is otthon vagyunk! Amennyiben villanyszereléssel foglalkozik, vagy csak hobbiból barkácsolgat otthon, akkor minden képen itt a helye nálunk, örömmel segítünk. Hatalmas választékkal próbálunk a vásárlók kedvében járni. Érdemes ellátogatni weboldalunkra is, ahol sok hasznos információval szolgálunk. Itt találhatóak Akciós ajánlataink is. Lehetőség van online rendelés leadására is, amelyet csomagküldéssel vagy kiszállítással juttatunk el Önhöz.

Tuti menü