Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fém lépcső, korlát képes leírás - Vasanyag és fém építési anyagok.tlap.hu
részletek »

Fém lépcső, korlát - Vasanyag és fém építési anyagok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: vasanyag.tlap.hu » Fém lépcső, korlát
Keresés
Találatok száma - 9 db
Aluraster Kft.

Aluraster Kft.

Aluraster Kft - rozsdamentes króm korlátok exkluzív családi házak, irodaházak, társasházak bel- és kültereire. Gyártunk bel- és kültéri korlátokat szálcsiszolt vagy fényes kivitelben, üveg betétekkel is. Az elkészített korlátot a helyszínre szállítjuk, ahol szakembereink összeállítják, rögzítik, tisztítják és készre csiszolják

Ász Bau lépcsők, korlátok

Ász Bau lépcsők, korlátok

Cégünk kerítésekkel, rozsdamentes acél korláttal, lépcsőkkel, lépcsőfeljáróval, illetve drót kerítéssel, azok gyártásával és kiépítésével foglalkozik Ausztriában és Magyarországon egyaránt. Referenciáink alatt található kerítés elemek, toló kapuk, építés közbeni képeink. Egyedi megoldások tervezését és kivitelezését is vállaljuk. Perforált lemez, aluminium, kovácsoltvas és acél megoldások minőségben garanciával.

Futura fémstúdió

Futura fémstúdió

A Futura fémstúdió fő profilja a korlát gyártás, amely mellett egyéb fémszerkezetet megtervezését és kivitelezését is vállaljuk egyedi igények szerint. Standard és rozsdamentes korlát gyártás, fémszerkezet gyártás egyedileg és régi fémtárgyak, fémbútorok felújítása szakértelemmel.

Holecz Kft.

Holecz Kft.

Tevékenységünk az épület és díszműlakatos munka. Kerítések; kapuk; lépcsők; fémkorlátok; biztonsági rácsok; portálok; télikertek; előtetők valamint még számos, a szakmához kapcsolódó termékek gyártását, beépítését vállalja. Korszerű technológiák felhasználása mellett hagyományos kivitelezéssel is.

Inox acél korlátok kültérre, beltérre

Inox acél korlátok kültérre, beltérre

Minőségi rozsdamentes korlátok díjtalan helyszíni felméréssel az egész országban. Tegye otthonosabbá és biztonságosabbá lakását mutatós és tartós termékeinkkel, melyekre 25 év garanciát vállalunk! Első osztályú pálcás-, sodrony- és üvegkorlátainkat felkészült szakembereink szerelik fel otthonába. Az erkélyét is stílusosabbá tenné? Időjárásálló terasz korlátaink több féle kialakítással is rendelhetők, így bármilyen építészeti megoldással remekül harmonizálnak. Tekintse meg korábbi munkáinkat, keressen minket még ma!

Luxart

Luxart

Tevékenységünk rozsdamentes fémkorlát, kovácsoltvas korlát, porszórt acél korlát készítése, valamint kapu, kerítés és előtető tervezése, gyártása és beépítése, legyen az rozsdamentes acél, kovácsoltvas, vagy porszórt, festett kivitelben!

Rozsdamentes korlát

Rozsdamentes korlát

Cégünk rozsdamentes korlátok kis- és nagykereskedelmével foglalkozik. A magyar piacon szinte egyedülálló módon már weboldalunkon tájékozódhat árainkról, így nem éri kellemetlen meglepetés akkor, amikor a rendelésre kerül a sor. A nálunk vásárolt rozsdamentes korlátok tetszés szerint összeállíthatóak, a számos elemből rengeteg variáció összehozható. Új korlátrendszerének csupán a fantázia szabhat határt!

Steel-Studio Kft.

Steel-Studio Kft.

Az általunk gyártott fém korlátok lehetnek belsőépítészeti és külső építészeti kialakítások. Bármelyik megvalósításról is van szó, mindig elsődleges szempont a biztonság! Az általunk elkészített fém munkadarabok minőségiek és minden előírásnak és feltételnek megfelelnek!

Vasmester

Vasmester

Fém kapuk, kerítések, korlátok, gyártása, kivitelezéset. Fémfelületek festése, védőbevonatok készítése. Egyéb vasanyagból készült építőipari termékek gyártása és kivitelezése, beépítése. Forduljon hozzánk bizalommal, ha fém lépcsőre van szüksége.

Tuti menü