Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fém ajtók képes leírás - Vasanyag és fém építési anyagok.tlap.hu
részletek »

Fém ajtók - Vasanyag és fém építési anyagok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: vasanyag.tlap.hu » Fém ajtók
Keresés
Találatok száma - 7 db
Alumínium ajtó

Alumínium ajtó

Az alumínium ideális anyag a bejárati ajtók készítéséhez: nem vetemedik, mérettartó, hosszú élettartalmú, minimális karbantartást igényel, jó hőszigetelésű és exluzív megjelenésű. Az Atrium-Batta Százhalombattai bemutatótermében megtekintheti az aluminium bejárati ajtó kínálatukat.

Átrium Batta Kft - alu ajtótokok

Átrium Batta Kft - alu ajtótokok

Korszerű fém biztonsági ajtók. Profi fém biztonsági ajtók értékesítése. Biztonsági ajtó megjelenése: Famintás erezetű festés, tömörfa akusztika, klasszikus kazettás ajtólap. Zárbetét: 2db törés, maghúzás és fúrás elleni védelemmel ellátva + 1db csak belülről működtethető biztonsági retesz.

Forester fém ajtó

Forester fém ajtó

Forester fém biztonsági ajtók. MABISZ engedélyes fém biztonsági ajtók, kitekintővel, beépített csengővel szereltek. Megnövelt falvastagság, biztonságosabbak, tartósabbak mint az áruházakban kapható típusok. A tok és lap belseje 1-1,8 mm minőségi acélból készül, a lap anyaga 1mm vastag. A zárbetétek törés elleni védelemmel és maghúzás elleni védelemmel is ellátottak. Sötét mogyoró, cseresznye és fehér színben.

Jenei fém ajtó

Jenei fém ajtó

A Jenei kft által forgalmazott Novoferm beltéri ajtók sokféle felhasználási területen ideális megoldást nyújtanak. Az acélból készült ajtók öt különböző típusát kínáljuk mutatós színes és famintás bevonatok széles skálájával. Válassza ki az igényének és a célnak leginkább megfelelő fém beltéri ajtót.

Profixig Team Kft.

Profixig Team Kft.

Fém biztonsági bejárati ajtók beépítése társasházakba, panellakásokba Budapesten és környékén, de akár 50 km-es körzetében is. A biztonsági ajtók nem Kínából érkeznek, az ajtók falvastagsága sokkal vastagabb mint az onnan érkezett ajtók. Felszereltségüket tekintve kétzáras zárrendszerrel ellátottak. Rendelnek halszemoptikás kitekintővel, amellyel az egész lépcsőházat beláthatja az ember. Az ajtókban lévő mintázok, panelek adják az ajtók választékát. Kültérre nem ajánljuk. Kérjen helyszíni felmérést, Budapesten és 50 km-es körzetében.

Társasházi fém ajtók

Társasházi fém ajtók

Társasházi fém bejárati ajtó az Áronház Kft-től. Az ajtó 4 oldalon falcolt acéllemez tokból, acéllemezből készült és merevítő bordákkal ellátott 3 oldalon falcolt ajtólapból, valamint néhány típusnál a rajta lévő MDF lap borításból áll. Biztonságos védelem!

Tűzgátló acél ajtó

Tűzgátló acél ajtó

Biztonsági, MABISZ minősített lakásbejárati ajtó T30 (30 perces tűzgátlással) acélkeret szerkezet PVC fólia borítással. Lakásbejárati ajtó, optikai kitekintővel, 52 mm vastagságban a Bói Kft forgalmazásában. Acél és más fém biztonsági bejárati ajtók forgalmazása.

Tuti menü