Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Alumínium ablak képes leírás - Vasanyag és fém építési anyagok.tlap.hu
részletek »

Alumínium ablak - Vasanyag és fém építési anyagok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: vasanyag.tlap.hu » Alumínium ablak
Keresés
Találatok száma - 5 db
Ajtó-ablak Centrum

Ajtó-ablak Centrum

Premier alu-műanyag nyílászárók forgalmazása. A Premier Alu-line ablakcsalád minden egyes darabja egy-egy rendkívül elegáns és az igényekhez teljes mértékben alkalmazkodó mestermű, melyeket Schüco vagy Wicona profilrendszerekből készülnek. Alumínium ablak kereskedelem.

Alu ablak - Bói Kft.

Alu ablak - Bói Kft.

Bói Kft, nyílászáró szaküzlet. A fenstherm alumínium nyílászárók értékesítése.Hőszigetelt ablakrendszer 60 mm-es beépítési mélységgel, akadálymentes közlekedést lehetővé tevő megoldás terasz és balkonajtóknál, bukó-nyíló és középen felnyíló változatokban is.

Aluminium ablak - Atrium-Batta

Aluminium ablak - Atrium-Batta

Az Atrium-Batta Kft.fő profilja az exkluzív alumínium nyílászárók értékesítése. Aluminium ablakok, bejárati ajtók, előtetők, portálok, függönyfalak valamint alu-fa, műanyag és fa nyílászárók és árnyékolástechnika értékesítése.

Foton-Metallbau

Foton-Metallbau

Vállaljuk alumínium szerkezetű külső és belső (hőhídmentes és hőhidas) ablakok kivitelezését Hartmann; Spectral profilrendszerekből, melyek kialakítása lehet nyíló, bukó, bukó-nyíló, távnyitós bukó, vagy nyíló, akár motoros vagy fix kivitelben

Hofstadter - Alu-Fa ablak

Hofstadter - Alu-Fa ablak

Alu-Fa kombinációjú nyílászárók gyártása és forgalmazása. A Hofstädter cégcsoport nyílászárók gyártásával, építőanyag értékesítéssel és építőipari kivitelezéssel foglalkozik. A fa és műanyag nyílászárók gyártására 1990-ben alapított Hofstädter Kft. családi vállalkozás.

Tuti menü