Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ajánlott tuti oldalak képes leírás - Vasanyag és fém építési anyagok.tlap.hu
részletek »

Ajánlott tuti oldalak - Vasanyag és fém építési anyagok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: vasanyag.tlap.hu » Ajánlott tuti oldalak
Keresés
Találatok száma - 8 db
Beton, betontermék

Beton, betontermék

A beton.tlap.hu a betontermékek, illetve a beton és ezzel kapcsolatos dolgok linkgyűjteménye. Megismerhet a betonnal kapcsolatban mindent. Érdekességeket tudhat meg erről a fantasztikus építőanyagról. Cégeket vállalatokat, szállítókat, kivitelezőket, gyártókat ismerhet meg akik a beton szállításával, kivitelezésével, gyártásával, fúrásával, vágásával foglalkoznak, de megtalálhatók az oldalon a falazatok, ipari padlók, kőművesek, burkolók, érdekességek is, ami a beton adta lehetőségekben merül ki, képlékeny vagy szilárd halmazállapotban.

Burkoló, burkolás

Burkoló, burkolás

A burkoló.tlap.hu oldalon a burkoló és burkolás témakörét dolgozzuk fel, úgy mint hideg burkolással, meleg burkolással, kültéri burkolással, térkövezéssel foglalkozó mestereket, vállalkozókat, illetve burkolat gyártókat. Helyet szeretnék biztosítani a új burkoló anyagoknak, technikáknak. A burkolással kapcsolatos érdekességeknek, burkolással foglalkozó szaklapoknak, burkolóanyag akcióknak, és egyéb újdonságoknak.

Építő-anyag

Építő-anyag

Építkezik? Felújít? Segítünk: építőanyag, nyílászáró, fal, árnyékolástechnika, festék, gipsz, kő, fa, szigetelés - itt keresse! Ez egy olyan weboldal, amelynek célja az, hogy az otthonról és a hozzá kapcsolódó építőanyagokról a lehető legátfogóbb információt nyújtsa a látogatóknak. Fontosnak tartjuk, hiszen mára már a piacon olyan sok terméket kínálnak, hogy egy megfelelő "mankó" nélkül nem is boldogulhatunk.

Építőipar, kivitelezés

Építőipar, kivitelezés

A Építőipar.tlap.hu linkgyűjtemény tematikusan bemutatja az építőipari szolgáltatókat, gyártókat és forgalmazókat Magyarországon régióira osztva.

Lakásfelújítás, családi ház felújítás

Lakásfelújítás, családi ház felújítás

A lakásfelújítás linkgyűjtemény a lakásfelújítás, családi ház felújítás munkáival, problémáival kapcsolatosan kínál megoldást, olyan formában, hogy igyekszik tematikusan összegyűjteni azokat a weboldalakat amelyek az Ön segítségére lehetnek. Megtalálja a teljes lakásfelújítással foglalkozó cégeket, kőműves, burkoló, villanyszerelő, vízszerelő, gázszerelő, fűtésszerelő, lakberendező szakembereket.

Radiátor

Radiátor

Minden, ami a radiátorokkal kapcsolatos. Radiátor típusok, radiátor gyártók, radiátor szelepek, radiátor forgalmazók. Alumínium, öntöttvas és lapradiátorok. Elektromos és fürdőszobai törölközőszárítós radiátorok, csőradiátorok, radiátor árak, radiátor méretek...

Szerszám

Szerszám

Azért hoztam létre a szerszam.tlap.hu oldalt, mert szeretném bemutatni a szerszámok adta lehetőségeket. Oldalam a szerszám, szerszámok csoportjával kapcsolatos dolgokat foglalja magába, melynek az a célja, hogy rendszerezze a szerszám gyártókat, szerszám forgalmazókat, szerszám boltokat, szerszám márkákat, szerszám kölcsönzőket, szerszám szervizeket, szerszám múzeumokat, kerti és építőipari szerszámokat. A szerszam.tlap.hu oldallal szeretnék segíteni azoknak az embereknek, akik valamilyen szerszám vagy szerszámok keresésén fáradoznak.

Tégla

Tégla

A téglát mint építőanyagot az építőipar számos területén alkalmazzák. Különösen kedvelt falazó agyaga a családi ház, a társasházi lakások építésének. A köznyelvben a tégla név, nem csak az égetett kerámia falazóelemnek a neve, hanem számos egyéb építőipari anyagnak. Ilyenek például az üvegtégla, vályogtégla, samott tégla, klinker tégla, burkoló tégla, beton tégla.

Tuti menü