Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Acélszerkezetek képes leírás - Vasanyag és fém építési anyagok.tlap.hu
részletek »

Acélszerkezetek - Vasanyag és fém építési anyagok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: vasanyag.tlap.hu » Acélszerkezetek
Keresés
Találatok száma - 9 db
Foton Metallbau - acélszerkezetek

Foton Metallbau - acélszerkezetek

Ipari- és raktárcsarnokok, autószalonok, illetve egyéb rendeltetésű épületek komplett acélszerkezetének kivitelezése. Az átadott engedélyezési terv alapján elkészítjük a szükséges statikai és gyártási terveket is, a megrendelő egyedi igényei szerint. Az acél szerkezetek felületkezelése általában festett, de természetesen lehet tüzihorganyzott is.

Kész Építő Zrt.

Kész Építő Zrt.

A Kész Építő és Szerelő Zrt. a magyarországi építési piac egyik meghatározó társasága. . A legváltozatosabb referenciák fémjelzik munkánkat a magán és az intézményi beruházások terén. Mély- és magasépítés: kereskedelmi és ipari csarnokrendszerek, technológiai szerkezetek, középületek, sportlétesítmények, lakóépületek generálkivitelezése; műemlék-felújítás; közműépítés.

Lindab csarnokrendszer

Lindab csarnokrendszer

A Lindab Magyarországon 1992-ben kezdte meg könnyűszerkezetes csarnokrendszerének forgalmazását. Csarnokrendszerünk megoldást kínál a legkülönbözőbb célú üzemcsarnokok, szolgáltató és raktárépületek, sportcsarnokok, hűtőházak, mezőgazdasági építmények komplett magvalósítására. Az alaptípusokon kívül számtalan variációt kínál a többhajósítás, a közbenső födém, valamint a daruzott kivitel lehetősége.

Nagy-Kollár Kft.

Nagy-Kollár Kft.

A Nagy-Kollár Acélszerkezet és Ipari Berendezéseket Gyártó Kft.acélszerkezet és ipari berendezések gyártásával foglakozik. Cégünk kb. 80%-ban export megrendelésekre dolgozik. Csónakejtő berendezések (fúrótornyokra és tengerjáró hajókra) berakodó hajódaruk, kötélcsévélő berendezések és csillapító berendezések gyártása.

Red Generál Győr

Red Generál Győr

A Red Generál építőipari vállalkozás 2003-ban alakult. Állandó munkatársainak száma 30 fő, amely igény esetén megbízható alvállalkozók közreműködésével bővíthető. Szolgáltatásai és termékei az építőiparhoz és a lakatos iparhoz kapcsolhatók. Acélcsarnokok gyártása, lakóépületek generál kivitelezése, állvány és zsalurendszerek bérbeadása. Minőségi munka, hatékonyság!

Szendvicspanel - TESZ-97 Kft.

Szendvicspanel - TESZ-97 Kft.

Kiváló minőségű, magyar épitőipari termékek gyártása, a TESZ-97 Kft. jóvoltából. A szendvicspaneljeik kiválóan hőszigetelnek, ezeken kívül element trapézlemezeket és cserepeslemezeket is gyártanak. Termékeiket kedvező árakon lehet megvásárolni, rengeteg méretben. Ereszcsatorna rendszereik horganyzott, alumínium és acél alapanyagokból készülnek. Részleges és teljes körű kivitelezést is vállalnak, különböző méretű épületekben. A telephelyük Dabason található, gyorsan és kényelmesen megközelíthető.

Térváz Kft.

Térváz Kft.

Egyedi tervezésű acél és vasbeton épületvázak üzemi gyártása megrendelő által szolgáltatott vagy a Térváz Kft. által készített gyártmánytervek alapján csavarozott kapcsolatokkal szerelhető kivitelben (egyenes, törtvonalú és íves tengelyű, síkbeli, térbeli tartók).

Tótok Kft. - monolit vasbeton

Tótok Kft. - monolit vasbeton

Cégünk több mint egy évtizedes gyakorlattal rendelkezik mind a mély mind a magasépítés területén. Cégünk fő tevékenységi köre az utóbbi 5 évben a monolit vasbeton szerkezetek építése . Jelentős szerkezetépítési munkákat végeztünk és végzünk, mind a mély és mind a magasépítés területén. Főbb tevékenységeink: egy létesítmény generál vállalkozásban történő tervezése, szervezése, kivitelezése. A cégünknél több diplomás mérnök és technikus dolgozik, a brigádvezetők is jól képzett szakmunkások. Kiterjedt és megbízható alvállalkozói partnerkapcsolattal rendelkezünk a szakipari munkák magas szintű kivitelezésére.

Weinberg93

Weinberg93

Épület acélszerkezet gyártás, csarnok vázszerkezetek gyártása, lakatosszerkezetek gyártása, egyedi acélszerkezetek gyártása és kivitelezése. Acélszerkezet felületkezelés, szemcseszórás, festés, vékony és vastaglemez megmunkálás, acélszerkezet összeállítás, hegesztés.

Tuti menü